Wednesday, January 24, 2007

Overzicht van de community-sites

Groepsleden: Jan Reggers & Jeremiah Aerts
http://www.xioscommunity.tk

4 comments:

Anonymous said...

Ik hou wel van dat "breedbandgevoel"; jammer dat je vaak de beelden niet ziet en te snel (en vaak moet scrollen).
Jullie homepagina geeft me te weinig "goesting" om door te klikken (enkel taalkeuze); is eigenlijk verloren klik. Probeer je taalkeuze te combineren met een aantal foto's (screenshots) en enkele opvallende statements over communities, zo krijgt de bezoeker meteen info (en zin).
Inhoudelijk prima gedaan en goede teksten.
Tracht de tekst die nu het fenomeen uitlegt, nog sneller lesbaar te maken door een aantal verschillende facetten bv; met screenshots te tonen.
Maak van de pagina waar jullie jezelf voorstellen meteen een contact-mogelijkheid.
De besprekingen van de diverse sites zijn zeker geslaagd, maar ook hier plaats naast die links met de namen ook iets visueels.

Anonymous said...

Het bewegende blok op de homepagina bevat net dezelfde info als wat erboven statisch geschreven staat. Inutile donc... Change it, lads. Zet er een highlight in. Of zelfs drie...

Unknown said...

Beste Willy

We hebben een paar aanpassingen gedaan. Beste schermresolutie voor deze website is: 1280 * 1024. Dan heb je dat probleem van het scrollen minder. Homepagina heb ik er af gegooid, een Franstalige versie zal er toch niet snel komen (of er moet belangstelling zijn voor de site). De tekst op de huidige homepage heb ik aangepast en ik heb er ook een collage bijgezet om de website eigenlijk een beetje meer voor te stellen met beelden.
Contactmogelijkheden op de About-pagina zijn ook toegevoegd, zowel een link op de foto als een link op het email-adres.
Ook zijn de afbeeldingen kleiner gemaakt zodat je niet te snel en te vaak hoeft te scrollen.

Het bewegende blok heb ik weggelaten. Dit was een opdracht voor het vak Dreamweaver, maar vind het gebruik van bewegende beelden niet echt passen.

Mvg Jan Reggers

Anonymous said...

yo... nice )