Friday, January 26, 2007

VIKAT - Vacaturesite zachte sector

Groepsleden: Vicky Macken & Katleen Boiten
URL: http://users.skynet.be/vikat

2 comments:

Anonymous said...

Hier zitten knappe, functionele vondsten tussen.
Ook jullie menu is goed maar probeer het beter te groeperen. Je hebt 2 esstenties: jobs voor werkzoekenden en info voor zij die jobs aanbieden. Die info staat nu in twee knoppen bovenaan; zet ze in aparte achtergrondvlakken naast (onder) het aanbod voor werkzoekenden (dat je ook beter kan lay-outen dan wat je nu hebt gedaan. Werk bv. met vierkante vlakken in je linkerkolom waarin je telkens een aantal items samenbundelt.
Vrijwilligerswerk is foute term want het gaat hier om betaalde jobs. Andere term zoeken.
En op de jobpagina's zelf moet ik helemaal scrollen om alle jobs te kunnen lezen. Graag een menu'tje bovenaan met titel en instelling van de jobs die momenteel vacant zijn.
Op jullie contactpagina ontbreekt een veld om een bericht te schrijven.
Misschien een getuigenis opvoeren?

Anonymous said...

We hebben de site een beetje aangepast naar uw suggesties.
Er is een plaats voorzien om een mail te typen in het contactformuler. Dit werkt niet maar de idee erachter telt.
Op de jobpagina's zijn er tabellen toegevoegd met links naar de jobs. En de naam 'vrijwilligers' is veranderd in 'non-profit'. We wilden wel de navigatieknoppen aanpassen enz.. maar dit is voor nu veel werk en vooral veel tijd, zeker als we het fatsoenlijk willen doen. En we laten het liever zo dan nu eraan te beginnen prullen met het risico dat het erna op niets meer trekt. Dus de lay-out hebben we gelaten zoals ie is, ookal zien we in dat ie beter kon.

Grtzz
Vicky