Friday, January 19, 2007

persconferentie Coca-Cola Zero

Romina Biosa & Françoise Valkenborghs
http://users.telenet.be/persconferentieCCZ/Dreamweaver/

6 comments:

Anonymous said...

Geen enkel van jullie prentjes werkt bij mij. Doe er wat aan!

Anonymous said...

Romina en Françoise, ik weet niet wie vorig bericht aangemaakt heeft (ik in ieder geval niet; vind het redelijk brutaal).
Jullie site opent zich niet rechtstreeks maar er komen directories tevoorschijn. Als men dan doorklikt op "Dreamweaver" ziet men de site (en de foto's) wel in Mozilla maar sommige pagina's niet in Explorer.
Concept is prima. Op homepagina misschien wel nog wat meer info pushen (bv. foto's van persconferentie). Jullie hebben ook veel zwart bovenaan. Dat maakt dat men soms moet scrollen om iets te zien terwijl dat niet zou hoeven.
Heb je gedacht aan links met Coca Cola site? Zijn er aanbiedingen (gratis samples) op jullie site? Misschien een wedstrijdje?
De tekst op de contactpagina kan zeker beter (je contacteert geen e-mailadres maar mensen via e-mailadres :-)
Misschien moet je ook eens nadenken over de volgorde van de navigatie. Wat staat centraal? Jullie of de lancering van Zero?
We kunnen het verder in de les bespreken.

Xios Communicatiemanagement 3CC said...

op school werkte alles fatsoenlijk en éénmaal op het net gegooid krijgen we dit resultaat, we bekijken het nog eens dus. Er zijn links naar de site van coca-cola en coca-cola zero, je kan ze onderaan bij product vinden. De rest zal aangepast worden.

Marijke said...
This comment has been removed by the author.
Marijke said...

Je kan die directory structuur vermijden door rechtstreeks naar users.telenet.be/persconferentieCCZ/Dreamweaver/ te linken. Dan kom je meteen op de site.

Bij mij werken een aantal prentjes ook niet. De banner en een rechthoekig figuurtje dat naar Coca-Cola Zero schuift. Alle andere prentjes werken wel.

Xios Communicatiemanagement 3CC said...

Hier de nieuwere versie van onze website, wijzigingen zijn aangebracht en bij ons werkt alles! Dus hopelijk hier ook :)