Wednesday, January 24, 2007

Publifun: website reclamespots

Groepsleden: Naomi Teunis en Marleen Tans
http://home.planet.nl/~gales074/nieuws/index.htm

4 comments:

Anonymous said...

Knap gedaan. Gewaagde kleuren maar voor dit onderwerp kan het.
Ik verwacht wel een link naar Topspots-site 2006.
En soms ben ik in de war want als ik op item links klik, krijg ik submenu (bv: werkt het? en Grappige spots) en dan ben ik geneigd te klikken op het eerste item, maar eigenlijk ben ik reeds op die info. In dit geval heb je links geen menu nodig maar kan je op de pagina zelf een link duidelijk maken naar grappige spots. (moesten er 3 items zijn, dan is menu links wel nuttig, binnen jullie concept).
Titel van jullie site is ook sterk.

Anonymous said...

Er is al een link gemaakt naar topspots 2006. Als u onder de rubriek "nieuws" kijkt en vervolgens op topspots 2006 klikt, staat er onderaan in de tekst tweemaal een link, eentje via het woordje "hier" en eentje via het woordje "wedstrijd". Of wilt u dat deze url ook nog eens expliciet vermeld staat bij de rubriek "Links"?

Anonymous said...

Het feit dat bij de rubrieken Humor en Muziek de inleidende tekst gelijk is aan het eerste item in het linkersubmenu is bewust gedaan. Want als je op Links, Contact of Sitemap klikt opent zich dat in het mainframe dat op dat moment open staat. Als je dan snel terug wilt naar de inleidende tekst hoeft u slechts op "Werkt het?" (van de rubriek humor) te klikken. Begrijpt u? Wilt u dat we het toch aanpassen of op een andere manier doen?

Anonymous said...

Nee laat maar Marleen, maar je voelt wel aan dat dit systeem (frames) soms bevreemdend werkt.
Jouw logica houdt echter steek, dus no problem. (als je een tussenpagina creëert met die twee items als submenu's, los je dat probleem op en bekom je ook wat jullie willen).

Ik heb daarstraks ook gemerkt dat je in de tekst een link gelegd had naar de Topspots2006. Maar intuïtief had ik willen klikken op de titel van het artikel (nl. Topspots 2006). No problem.